Spaar Croky coins

Spaar Croky coins
& kies je cadeau

Vind nu in je favoriete chips onze coole croky coins!

Spaar ze allemaal en ruil je punten in voor toffe cadeaus!

Doe mee!

Ontdek alle cadeaus!

Doe mee!

Meer dan 20.000 coole cadeaus!

Hoe werkt het?

  • Sla je voorraad favoriete croky chips met actieverpakking in en geniet! #op=op. Deelnemende producten: grootverpakkingen Croky Bolognese, Paprika, Pickles en Bicky.

  • Ontdek snel welke coole Croky Coin de jouwe is. Verzamel ze, ruil ze & let’s play! Hou zeker ook het ingesloten kaartje goed bij en haal je smartphone of PC tevoorschijn waaaaant…

  • De QR-code op het kaartje is 100 punten waard! Scannen maar en ga een kijkje nemen op het Croky Coin ruilplatform. Hier kan je je punten sparen en ruilen voor coole cadeaus. Kies je favo must-have, een ticket voor een daguitstapje of ga all the way en kies een Croky NFT!

    Tickets en NFT’s worden meteen per mail naar je opgestuurd. De gadgets worden binnen de 2 weken na je bestelling kosteloos naar je toegestuurd. Time to shine!

    Doe mee!

Go for gold

Go for gold

Er zijn 2.000 gouden Croky Coins in omloop met een waarde van 5.000 punten. Ze geven je toegang tot de hoofdprijzen in onze spaaractie! Ben jij één van de geluksvogels?!

UUURen verzamel- & speelplezier!

Verzamel alle 20 croky coins in een mooie ringmap

De Croky Coins zijn onderverdeeld in 4 thema’s, elk met een eigen kleur: tech (roze), fun (paars), natuur (groen) en sport (oranje). Ze hebben allemaal een nummer en een naam. Om je collectie compleet te maken, kan je nummers uitwisselen met vrienden of nog beter: vraag je familie om de Croky Coins voor je te sparen.

Kies de Croky Ringmap (met insteekhoesje) als cadeau op het ruilplatform of download zelf het overzichtsblad met alle Croky Coins erop hier

Beleef uren speelplezier

Met de Croky Coins laat je je kinderen massa’s leuke spelletjes spelen: memory, verstoppertje, … en nog veel meer! Speelplezier verzekerd!

Download ons lijstje aan spelletjes hier

Beleef uren speelplezier

Welcome to the crypto universe!

Welcome to the crypto universe! Welcome to the crypto universe! Welcome to the crypto universe!

Extra cool nieuws voor trendsetters! Bij deze campagne horen ook 101 NFT’s. Vanaf 1.000 punten kan je er één op de kop tikken. Nog nooit van gehoord? Ask your friends! De cryptowereld is momenteel all over the place dus seriously: jij gaat toch niet als enige achterblijven?

SAY WHUUUT?

Een non-fungible token (NFT) is een uniek bestand dat opgeslagen wordt in de blockchain, een digitale omgeving. Elke NFT staat voor een digitaal artikel of item dat niet vervangbaar of kopieerbaar is.

NFT’s zijn the next big thing. Omdat we bij Croky on trend zijn met onze tijd, droppen we 101 NFTs. Tsjakkaaaa! In ruil voor 1.000 punten word jij de trotse eigenaar van zo’n digitaal bestand #OMGIWantThis

Je kan je NFT bijhouden of verhandelen op een publieke blockchain zoals OpenSea, Binance, Mintable, SuperRare, … Vergelijk het met een uniek stuk dat jij bezit en dat je verkoopt op een online marktplaats.

Doe mee!

101 unieke nft’s?

Onze Croky Coins zijn één voor één uniek, check maar eens hun back! Van elk design zijn er 5 verschillende NFT’s in omloop, elk met een eigen unieke achtergrond. Aan jou om een serie NFT’s te verzamelen met de afwerking die je het leukste vindt!

Hoe werkt het?

Als je een NFT geselecteerd hebt, ontvang je een e-mail met de NFT als gif. Je krijgt ook een code. Deze code kan je ingeven via het Croky Coins ruilplatform zodat je hem kan bewaren je account onder “jouw NFT collectie”. De e-mail is het bewijs dat de NFT op de private blockchain geplaatst werd en jij de eigenaar ervan bent bent. Als je de NFT naar de publieke blockchain wil brengen en de gif. op OpenSea, Binance, Mintable, SuperRare … zet, kan je aan de hand van de originele blockchain aantonen dat je de eerste en rechtmatige eigenaar bent.

Are you ready to explore this new world? Geniet van je zak(ken) chips & go for it!

101 unieke NFT's