Hoe kunnen we je helpen?

Zit je met een prangende vraag? Neem dan eerst een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Heb je het antwoord niet gevonden? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier.

Is het mogelijk om croky te contacteren in verband met sponsoring?
Neen. Omdat het onmogelijk is om op de vele aanvragen van (product)sponsoring en giften in te gaan, verbindt Croky zich enkel tot professionele sponsoring die kadert binnen een duidelijke sponsor- en promotiestrategie.
Is het mogelijk jullie fabriek te bezoeken?
Neen, wij hanteren zeer strenge veiligheids-en hygiëneregels waardoor wij geen externe bezoekers door de fabriekshallen mogen rondleiden.
Ik ben op zoek naar promotieartikelen van Croky zoals stickers, sleutelhangers, …
Wegens de talrijke aanvragen die we dagelijks ontvangen, is het helaas onmogelijk om dergelijke promotie-artikelen op te sturen of uit te delen.
Ik wil graag een spreekbeurt over Croky houden, kunnen jullie hierbij helpen?
Wat leuk dat je een spreekbeurt over Croky wilt maken! Je kan een handige informatiebrochure hier downloaden. Op deze pagina vind je nog meer informatie over hoe chips worden gemaakt. Veel succes!
Ik baat een sportclub, zwembad of indoorspeeltuin, e.a. … uit & ik wil Croky verkopen.
Croky zorgt voor kleur en sfeer & kinderen zijn er dol op! Wil je graag dat een van onze vertegenwoordigers je contacteert? Stuur dan een mailtje naar info@croky.be.