My B'eats

Hoe meer je scant, hoe meer MyB'eats je spaart! 

Sparen voor leuke geschenken voor je sportclub of vereniging was nog nooit zo eenvoudig. Met de mobiele MyB'eats app scan je de QR-codes op onze Croky-horecadozen en verzamel je zo digitale punten. Ruil deze vervolgens om in de app voor sportmateriaal en leuke prijzen! 

Hoe start ik met MyB'eats sparen?
Download de app op je mobiel via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Registreer daarna je club of vereniging in de app. Scan de QR-codes op de achterkant van de Croky dozen van 40g en 45g. Voor elke scan van een unieke QR-code, ontvang je 5 MyB'eats. Bij het scannen van je eerste Croky-product, krijg je als welkomstgeschenk 50 extra MyB'eats-punten! 
Waar kan ik de MyB'eats app downloaden?
Je kan de app voor Apple hier downloaden. De app voor Android vind je hier
De QR-code scant niet, wat moet ik doen?
Naast elke QR-code staat een code met letters en cijfers. Deze kan je manueel toevoegen in de app: 1. Om de QR-codes manueel in te voeren voor Croky, ga je eerst naar de Croky omgeving (= op logo Croky drukken op de startpagina 'MyB'eats Kies Je merk') 2. Dan druk je op de 3 horizontale streepjes bovenaan links. 3. Dan druk je op 'scannen'. 4. Op het volgende scherm dat verschijnt, zie je in het 2e kadertje 'manueel' staan, daar klik je op. 5. Op volgende scherm, klik je op 'code' in het kadertje bovenaan en geef je de QR-code in (die start met CK-...) en 'bevestigen'. Lukt dit nog steeds niet? Stuur dan een mailtje naar support@mybeats.eu met een foto van de code en de gegevens van je club of vereniging (zodat we je terugvinden in de app) en dan helpen we je verder! 
Welke Croky-dozen leveren MyB'eats-punten op?
Je kan de MyB'eats QR-codes vinden op de achterkant van alle Croky 40g- en 45g-dozen, met uitzondering van de Croky Tortilla Nacho Cheese 20x40g. 
Voor welke prijzen kan ik sparen met MyB'eats?
Wat dacht je van kleurrijke sporthesjes, voetballen en basketballen? We hebben voor elke sportclub wat wils! Je kan een overzicht van de prijzen hier vinden.  Let op: na 15 oktober 2021 kan je geen kartonnen spaarpunten meer inruilen! Je kan wel je oude spaarpunten laten omzetten naar digitale MyB'eats door je te registeren in de MyB'eats app en je oude kartonnen punten op te sturen naar "Croky Spaaractie, Basséestraat 1, B-7700 Moeskroen" voor 15 december 2021, samen met een duidelijke vermelding van je contactgegevens (naam vereniging, jouw volledige naam, adres, e-mail en telefoonnummer). Wij zetten vervolgens je kartonnen spaarpunten om naar digitale MyB'eats punten, zodat je deze niet kwijt bent. 
Kan ik mijn oude spaarpunten voor de sportactie nog inruilen?
De oude kartonnen spaarpunten van Croky kan je na 2021 niet meer inruilen. Je kan ze wel laten omzetten naar digitale MyB'eats punten in de app: download de app, registreer je club of vereniging en stuur daarna voor 15 december 2021 al je kartonnen spaarpunten op naar "Croky Spaaractie, Basséestraat 1, B-7700 Moeskroen", samen met een duidelijke vermelding van je vereniging of club en contactgegevens (volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres). Wij rekenen ze om en vullen je puntensaldo aan in de MyB'eats app! 
Ik heb nog een Croky-doos waar geen QR-code op staat, maar wel een kartonnen spaarpunt voor de sportactie.
De oude kartonnen spaarpunten van Croky kan je omruilen voor MyB'eats tot eind 2021: download de app, registreer je club of vereniging en stuur daarna voor 15 december 2021 al je kartonnen spaarpunten op naar "Croky Spaaractie, Basséestraat 1, B-7700 Moeskroen", samen met een duidelijke vermelding van je vereniging of club en contactgegevens (volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres). Wij rekenen ze om en vullen je puntensaldo aan in de MyB'eats app! 
Hoe kan ik de QR-punten manueel toevoegen indien het scannen niet werkt?
1. Om de QR-codes manueel in te voeren voor Croky, ga je eerst naar de Croky omgeving (= op logo Croky drukken op de startpagina 'MyB'eats Kies Je merk') 2. Dan druk je op de 3 horizontale streepjes bovenaan links. 3. Dan druk je op 'scannen'. 4. Op het volgende scherm dat verschijnt, zie je in het 2e kadertje 'manueel' staan, daar klik je op. 5. Op volgende scherm, klik je op 'code' in het kadertje bovenaan en geef je de QR-code in (die start met CK-...) en 'bevestigen'. Lukt dit niet? Dan kan je hulp vragen via support@mybeats.eu