NIEUW: Croky Explosions

Nieuw vanaf september in jouw supermarkt: de Croky Explosions! Gebaseerd op populaire streetfoodsmaken zorgen de Croky Explosions voor een explosieve smaakbeleving, ideaal voor ribbelchipslovers. Ga op ontdekking en laat je verrassen door de smaken van Thai Curry, Pizza Pepperoni en Sweet Chili. 

 

 

pizza pepperoni

Explosions Pizza Pepperoni

Rechtstreeks vanuit de Italiaanse keuken op je chipjes: de Pizza Pepperoni brengt je onmiddellijk in Italiaanse sferen! De heerlijke kruiden op de chips zorgen voor een explosieve smaakbeleving. Dit in combinatie met de superkrokante ribbelchips garandeert een echte Italiaanse smaaksensatie! 

thai curry

Explosions Thai Curry

Liefhebbers van intense smaken, opgelet! De crunchy curry bite van de Explosions Thai Curry zal je echt omver blazen. Laat je verrassen door een heerlijk curryaroma met een subtiele toets van verschillende kruiden. De Thai Curry is een echte aanrader! 

sweet chili

Explosions Sweet Chili

We ontwikkelden de heerlijke Sweet Chili op basis van populaire streetfoodsmaken. De zoete chilikruiden laten je gegarandeerd watertanden! Een ongelofelijk lekker aroma gecombineerd met een super krokante aardappelchip vormen de perfecte combinatie.